Met trots & vakmanschap gerealiseerd

Gevelisolatie met afwerking in geborstelde sierpleister

Gevelisolatie met afwerking in geborstelde sierpleister

Locatie

9200 Baasrode (Oost-Vlaanderen)

Categorieën

Over het project

Afwerken van een nieuwbouwwoning met korrelpleister op gevelisolatie.

Deze techniek is gebaseerd op een sierpleister StoSilco MP met fijne korrel die vorm gegeven wordt met een nylon borstel. Ideaal voor wie op zoek is naar een individuele look met gevarieerde structuurmogelijkheden.

De voordelen van het isoleren van een woning zijn bekend. De woning blijft warmer in de winter en koeler tijdens de zomer. Isoleren verhoogt dus het wooncomfort en tegelijkertijd bespaar je een flink stuk op de energiefactuur. Een goed geïsoleerde woning is meer waard. Dankzij een kleiner energieverbruik is isoleren ook een goede zaak voor onze planeet. Allemaal voordelen waar ook wij van overtuigd zijn.

Het principe van onze gevelisolatiesystemen is heel eenvoudig: we isoleren de buitenkant. En dit kan bij zowel bestaande maar ook zeker bij nieuwe constructies. En over de afwerking hoeft u zich geen zorgen te maken. Die mogelijkheden zijn haast onbeperkt. Met het gevelsysteem van Sto bent u zeker van het perfect resultaat.

Fotogalerij

De ideale partner voor uw project?

Wat heeft u specifiek nodig? Wij plaatsen ons met onze kennis en ervaring naast de klant om samen het gewenste eindresultaat te bekomen. De eerste stap: uw gratis offerte aanvragen.

Recente projecten