Met trots & vakmanschap gerealiseerd

Gevelisolatie met afwerking in sierpleister

Gevelisolatie met afwerking in sierpleister

Locatie

2910 Essen (Antwerpen)

Categorieën

Over het project

Afwerken van een nieuwbouwwoning met korrelpleister op gevelisolatie.

Korrelpleister is de meest toegepaste techniek. Het is een siliconenharspleister waarbij de korrelgrootte vrij gekozen kan worden. De meest gebruikte korrelgrootte is 1,5 mm.
De voordelen van het isoleren van een woning zijn bekend. De woning blijft warmer in de winter en koeler tijdens de zomer. Isoleren verhoogt dus het wooncomfort en tegelijkertijd bespaar je een flink stuk op de energiefactuur. Een goed geïsoleerde woning is meer waard. Dankzij een kleiner energieverbruik is isoleren ook een goede zaak voor onze planeet. Allemaal voordelen waar ook wij van overtuigd zijn.

Het principe van onze gevelisolatiesystemen is heel eenvoudig: we isoleren de buitenkant. En dit kan bij zowel bestaande maar ook zeker bij nieuwe constructies. En over de afwerking hoeft u zich geen zorgen te maken. Die mogelijkheden zijn haast onbeperkt. Met het gevelsysteem van Caparol bent u zeker van het perfect resultaat

Fotogalerij

De ideale partner voor uw project?

Wat heeft u specifiek nodig? Wij plaatsen ons met onze kennis en ervaring naast de klant om samen het gewenste eindresultaat te bekomen. De eerste stap: uw gratis offerte aanvragen.

Recente projecten