Met trots & vakmanschap gerealiseerd

Renovatie van een brouwerij

Renovatie van een brouwerij

Locatie

9280 Lebbeke (Oost-Vlaanderen)

Categorieën

Over het project

Renovatie van een brouwerij tot 6 appartementen met behoud van originele gevelzichten.

Bij het renoveren van een gebouw wordt steeds meer aandacht besteed aan isolatie en luchtdichtheid. De beste methode bij een grondige renovatie is het gebouw compleet inpakken in een isolatieschil langs de buitenzijde zodat er geen koude bruggen meer mogelijk zijn. Om de isolatie af te schermen en je gebouw er weer als nieuw uit te laten zien kan je de isolatieplaten tenslotte bekleden met steenstrips.

Dankzij steenstrips kan je een bestaande gevel isoleren zonder het unieke karakter van een bakstenen woning te verliezen. Steenstrips worden verzaagd van echte bakstenen en zijn dus niet te onderscheiden van elkaar. Ook de hoeken worden speciaal uitgezaagd zodat je optisch net hetzelfde effect verkrijgt als volwaardige bakstenen. De plaatsing van steenstrips op isolatie gebeurt door verlijming en kunnen zowel met voeg als zonder voeg geplaatst worden.

De designmogelijkheden met steenstrips zijn eindeloos. Die veelzijdigheid is te danken aan de natuurlijke baksteenuitstraling, maar ook aan het feit dat de strips licht van gewicht en flexibel toepasbaar zijn.

Kenmerken:

  • Een veelzijdig assortiment
  • Een authentieke, natuurlijke baksteenuitstraling
  • Licht van gewicht
  • Uitstekend te combineren met bv: sierpleister, cementering, …
  • Geschikt voor ieder type gebouw

Fotogalerij

De ideale partner voor uw project?

Wat heeft u specifiek nodig? Wij plaatsen ons met onze kennis en ervaring naast de klant om samen het gewenste eindresultaat te bekomen. De eerste stap: uw gratis offerte aanvragen.

Recente projecten